Dankbaar. 19-01-2017

Er zijn dagen dat je het bijna zou vergeten, maar vandaag is gelukkig niet zo een dag. Vandaag is er veel om dankbaar voor te zijn. Als je om hulp durft te vragen bij een in eerste instantie bijna onmogelijke opgave en je krijgt via vrienden die je hulpvraag kennen en via Social Media de hulp van mensen die je niet persoonlijk kent, dan is er veel om dankbaar voor te zijn. Wat is het mooi om te zien dat er nog zoveel mensen zijn met het hart op de goede plek.

Mensen die om een ander te helpen geen moment hoeven na te denken, maar er gewoon zijn,  ook als ze weten dat er risico’s aan het geven van hulp zit. Wat ben ik dankbaar met het besef dat er nog meer mensen zijn zoals ik. Ze zijn er voor je, als ze je nu persoonlijk kennen of niet. Ze hebben je hulpvraag gehoord.

Dat gevoel van dankbaarheid maakt sterk en overschrijdt grenzen. Nederland, Italië, Turkije, het verbind.

Wees niet bang om hulp te vragen. Er zijn mensen die je zullen helpen, ongeacht het probleem of de vraag. Vertrouw op de goedheid van mensen. Ze zijn er.

Maar je moet het wel doen, om hulp vragen en dat doe je niet als je bang bent, dat doe je als je vertrouwen hebt en wees dankbaar voor de hulp die je vanuit dat vertrouwen krijgt.

Gratefull,

There are days that you would almost forget howmuch there is to be gratefull for. Well, not today! Today there is a lot to be gratefull for. When you ask for help, even in a difficullt situation, and your friends and their friends are there for you…thanks to social media, thanks to you asking for help.

There are people with a good heart, they don,t have to think twice, they help. It makes me gratefull to realise there are more people like me who will help, even if they don’t know you. They just listen to you asking for help and they act.

That feeling of gratitude makes you strong and it has no boundries or borders. The Netherlands, Italy, Turkey , it connects. But you need to do it….ask for help and trust in the kindness and power of other people who are their to help you. Trust will get you all the help you need.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s